Jogi nyilatkozat

Nyomtatás
Létrehozva 2012. október 10. (szerda)

A Dél-Zemplén Fejlődéséért LEADER Egyesület ezúton tájékoztatja Önt, hogy weboldalának a böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

- A Dél-Zemplén Fejlődéséért LEADER Egyesület weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a www.delzemplen.hu honlap tulajdonosa jogosult.
- A fent említett honlap tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Dél-Zemplén Fejlődéséért LEADER Egyesület beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra, a szabad felhasználás körében – Ön, ezen oldal tartalmát, vagy kivonatát számítógépén tárolja, vagy kinyomtassa.
- A Dél-Zemplén Fejlődéséért LEADER Egyesület weboldalának a tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő! Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon a Dél-Zemplén Fejlődéséért LEADER Egyesület akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik – az Egyesület semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására, vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
- A Dél-Zemplén Fejlődéséért LEADER Egyesület fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve annak elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. Egyúttal nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett, vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Dél-Zemplén Fejlődéséért LEADER Egyesület kifejezetten kizárja.
- Az Egyesület nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.delzemplen.hu weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkoznak.
- A www.delzemplen.hu weboldala a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhat, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezik az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

© Dél-Zemplén Fejlődéséért LEADER Egyesület
 H3Q5 B.@ $p d!s# ~<<+" x  M0B\t8K @zB @F&S  `cb P- `' { [! eD h; VE X0 fK9 - 0IWfH   0Q) { `##x FW<+* x<$9E[-qWW.(I+6aa@.y24 x6_-"bbϫp@ t~,/;m%h^ uf@ Wp~<5 j>{-]cK'Xt o(hw?G% fIq ^D$.Tʳ? D*A, `6B$BB dr`)B(Ͱ*`/@4Qhp.U=pa( Aa!ڈbX#!H$ ɈQ"K5H1RT UH=r9\F; 2G1Q= C7F dt1r=6Ыhڏ>C03l0.B8, c˱" VcϱwE 6wB aAHXLXNH $4 7 Q'"K&b21XH,#/{C7$C2'ITFnR#,4H#*/?> themesbase  H3Q5 B.@ $p d!s# ~<<+" x  M0B\t8K @zB @F&S  `cb P- `' { [! eD h; VE X0 fK9 - 0IWfH   0Q) { `##x FW<+* x<$9E[-qWW.(I+6aa@.y24 x6_-"bbϫp@ t~,/;m%h^ uf@ Wp~<5 j>{-]cK'Xt o(hw?G% fIq ^D$.Tʳ? D*A, `6B$BB dr`)B(Ͱ*`/@4Qhp.U=pa( Aa!ڈbX#!H$ ɈQ"K5H1RT UH=r9\F; 2G1Q= C7F dt1r=6Ыhڏ>C03l0.B8, c˱" VcϱwE 6wB aAHXLXNH $4 7 Q'"K&b21XH,#/{C7$C2'ITFnR#,4H#*/?> free joomla 2.5 templates